Tema
Soru
Merhaba Tebernus bey, tema istanbul'da m2 3.500 tl uzeri icin yatirim amacli cok sicak bakmiyorsunuz burdan anladigimiz kadariyla..bu saygi duyulmasi gereken bir degerlendirmedir, neticede sizin bir projeyi ya da ustleniciyi elestirme, isini dogru yapiyorsa da bunu takdir etme hakkiniz elbetteki her ozgur birey gibi mevcuttur.bununla beraber sizin ustlendiginiz misyon geregi sahip oldugunuz bilgi, gorgu ve deneyimler ile yapmis oldugunuz yorumlar ve degerlendirmeler ile tuketiciyi ve nihayetinde halki aydinlatma vazifeniz daha oncelikli bir konudur.Bu kapsamda paylastiginiz gorusler benim kanaatimce karalama olarak degerlendirilemez.oncelikle bu gorusumu sizlerle paylasmak istedim. Benim sorum ise, Terrace tema ile tema Istanbul arasindaki m2 bazindak i manzaraya hakim olmayan dairelerde dahi 1000 tl uzerinde olan fiyat farkinin, terrace'in tavan yuksekligi,insaat kalitesi ve residance oldugu noktalarindan hareketle (buna ragmen terrace'in )yatirim yapilabilir seviyede oldugunu dusunuyor musunu?bilgilendirebilirseniz memnun olurum.Saygilarimla
Yanıt : Merhaba. Terrace Tema'da alacağınız ev kaçıncı katta? Hangi yöne bakıyor? Kaç metrekare? Brüt ile net arasındaki fark ne? Ödeme tablosu nasıl?
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Merhaba. Terrace Tema'da alacağınız ev kaçıncı katta? Hangi yöne bakıyor? Kaç metrekare? Brüt ile net arasındaki fark ne? Ödeme tablosu nasıl?
Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın