Seçim sonrası fiyatlar hakkında görüşleriniz
Soru
Tebernüş abi merhaba abi sana zor bi soru sormak istedim belki burdan yanıtlamak istemezsin ama:) yinede soracam seçim sonuçları sence ne olur? Herhangi bi sürpriz olurmu (bence zor ama) olursa istanbul gayrimenkul piyasası durgunluğa girermi fiyatlarda gerileme olurmu?(sürpriz olursa faizler yükselebilir) koalisyon ihtimalini nasıl görüyosunuz? İktidar seçim sonuçlarında güven oyu alırsa fiyatlar dolar oranında yükselirmi?
Yanıt : Merhaba. Buradan yanıtlamayacağım hiçbir soruyu başka yerde yanıtlamam:)) Ayrıca sorunuz zor değil:)) Seçim sonuçlarını tahmin etmek benim işim değil. Seçim sonuçları ne olursa olsun Türkiye ve İstanbul'da gelecek 10 yılda gayrimenkul geçmiş 10 yıldan çok daha fazla getiri sağlayacak. Neden? Bölge ülkelerden bireysel yatırımcılar İstanbul'dan çok ciddi alım gerçekleştiriyor. Yığınla bürokrasiye rağmen yılmıyorlar. Türkiye bu işi kolaylaştırırsa her yıl İstanbul'dan milyonlarca ev satmak zor iş değil. Bugünkü eğilim devam etse bile yeter. Dolardaki yükselişi hiçbir zaman ciddiye almadım:)) 2001-2002'de dolar 1.6 TL'ydi. 2011'de 1.8 TL. Bugün 2.7 TL olmuş çok mu? Uzun vadeli düşünüyorsanız dolardaki artış ciddiye alınmaz. Kısa vadeli düşünüyorsanız para ve sermaye piyasaları her zaman caziptir:)) Kumarhaneler de:)) Gayrimenkul uzun vadeli düşünmeyi gerektirir. Buraya tıklayınız adresindeki haberleri incelerseniz olayın temel mantığını daha iyi anlarsınız.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Merhaba. Buradan yanıtlamayacağım hiçbir soruyu başka yerde yanıtlamam:)) Ayrıca sorunuz zor değil:)) Seçim sonuçlarını tahmin etmek benim işim değil. Seçim sonuçları ne olursa olsun Türkiye ve İstanbul'da gelecek 10 yılda gayrimenkul geçmiş 10 yıldan çok daha fazla getiri sağlayacak. Neden? Bölge ülkelerden bireysel yatırımcılar İstanbul'dan çok ciddi alım gerçekleştiriyor. Yığınla bürokrasiye rağmen yılmıyorlar. Türkiye bu işi kolaylaştırırsa her yıl İstanbul'dan milyonlarca ev satmak zor iş değil. Bugünkü eğilim devam etse bile yeter. Dolardaki yükselişi hiçbir zaman ciddiye almadım:)) 2001-2002'de dolar 1.6 TL'ydi. 2011'de 1.8 TL. Bugün 2.7 TL olmuş çok mu? Uzun vadeli düşünüyorsanız dolardaki artış ciddiye alınmaz. Kısa vadeli düşünüyorsanız para ve sermaye piyasaları her zaman caziptir:)) Kumarhaneler de:)) Gayrimenkul uzun vadeli düşünmeyi gerektirir. Buraya tıklayınız adresindeki haberleri incelerseniz olayın temel mantığını daha iyi anlarsınız.
Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın